Justen & Jelle, jouw
go-to-team voor flitsende content.

Over ons

Hey daar! Wij zijn Justen & Jelle, jouw go-to-team voor flitsende content die van het scherm spat! We zijn niet alleen gefocust op het maken media; we zijn ook altijd geïnteresseerd in het verhaal achter een opname en altijd gemotiveerd om het allerbeste uit onszelf en anderen te halen!

Justen van Schaik – Oprichter/eigenaar.

Justen is de oprichter/eigenaar van Not Just Content en het technische en zakelijke brein van de twee. Geen shot is Justen te gek. Vliegen met een drone? Check. De nieuwste camera’s? Check. Een perfect belichte set? Check. Justen heeft overal een oplossing voor, nog voordat de klant realiseert dat er überhaupt een probleem was. En altijd maar één doel voor ogen: een perfect eindresultaat neerzetten. Voor minder komt hij zijn bed niet uit.

Justen

Videograaf

Jelle

Videograaf

Jelle Hoogeveen – Eigenaar

Jelle is eigenaar van Not Just Content en het creatieve brein van de twee. Geef hem een leeg canvas en hij maakt van je verhaal een compleet uitgewerkt plan. In beeld en geluid. Een plan dat net zo goed van jezelf had kunnen zijn. Jelle weet hoe hij aan je verwachtingen moet voldoen. Maar is wel altijd realistisch. What you see, is what you get. Zonder poespas draait hij de beste scripts voor videoproducties en fotoshoots in elkaar.