WECAL Project video Bergeijk

Project video

Omschrijving

WECAL Project video Bergeijk

Casus:
Onze gewaardeerde klant, WECAL, benaderde ons voor een videoproject. In deze video wilden ze een specifiek project belichten en hun opdrachtgever het woord laten voeren over hun nauwe samenwerking. In de video stonden twee belangrijke aspecten centraal: de sterke relatie tussen WECAL en hun opdrachtgever Kempen Cladding en Kempen Composiet, en het visueel weergeven van de door WECAL geleverde dakopbouw.

Na contact te hebben gehad met de opdrachtgevers van WECAL, Kempen Cladding en Kempen Composiet, hebben we de draaidag gepland en de inhoud van de video voorbereid.

Eenmaal ter plaatse hebben we opnames gemaakt vanuit verschillende perspectieven, zowel vanaf de grond als vanuit de lucht. Daarnaast hebben we een interview afgenomen met de directeur/eigenaar van Kempen Cladding.

Om ervoor te zorgen dat de opbouw van het isolatiemateriaal goed zichtbaar was, hebben we animaties toegevoegd die de onzichtbare lagen inzichtelijk maakten. Zowel WECAL als Kempen Cladding en Kempen Composiet zijn zeer tevreden over de video, die ze hebben verspreid via LinkedIn en de nieuwsbrief van WECAL.