DMG | Werken bij

DMG | Werken bij

DMG | Werken bij

Dutch Maintenance Group is toegespitst op het technisch beheer en onderhoud van vastgoed, waarvoor een aanzienlijke hoeveelheid personeel nodig is. Met als doel dit personeel aan te trekken, hebben we een inspirerende “Werken bij” video geproduceerd. De video biedt een kijkje achter de schermen en geeft potentiële medewerkers een levendige indruk van dit bedrijf en de uitdagende carrièremogelijkheden die ze bieden.

Werkwijze

Om deze video tot het gewenste resultaat te brengen, moesten we eerst een goed script ontwikkelen dat de kernvragen beantwoordde: wie is Dutch Maintenance Group en wat doen ze eigenlijk? Nadat dit duidelijk was geworden, konden we aan de slag met het script. Een helder plan voor de draaidag was essentieel, gezien we binnen een kort tijdsbestek naar meerdere locaties in verschillende steden moesten gaan.

 

Resultaat

Het resultaat is een prachtige productie met een krachtige video die op een indrukwekkende wijze de identiteit en de aangename werkomgeving van Dutch Maintenance Group belicht. Onze opdrachtgever was zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. De video slaagt erin om niet alleen de bedrijfscultuur en activiteiten van Dutch Maintenance Group helder te presenteren, maar ook om de kijker te inspireren en te overtuigen van de voordelen van een samenwerking met dit bedrijf.

Social-ad

Voor deze opdracht hebben we ook social media-advertenties gemaakt. Het voordeel van social media-advertenties is dat ze zich kunnen richten op specifieke doelgroepen, waardoor de kans op het bereiken van relevante personen die interesse hebben in het geadverteerde product of dienst wordt vergroot.