DMG | Personeelswerving video

DMG | Personeelswerving video

Omschrijving

Dutch Maintenance Group | Personeelswerving video

Casus:
Via Rogier van Westrenen van onze partner Viewglue zijn we in contact gekomen met Gijs van de Loo, de oprichter van Dutch Maintenance Group (DMG), een bedrijf dat destijds nog in de kinderschoenen stond. Tijdens ons eerste gesprek werden we overweldigd door Gijs’ enthousiasme en ondernemerschap. Het was een waar genoegen om met hem samen te werken. De opdrachtgever deelde zijn plannen en de dringende behoefte om snel hoogwaardig personeel aan te trekken.

Samen hebben we vastgesteld wat voor soort video nodig was, welke stijl deze moest hebben, en we kwamen op de slogan voor de campagne: ‘Wij denken maar aan één ding: DOEN!’

Met een schat aan ideeën zijn we aan de slag gegaan met het uitwerken van het concept, het schrijven van het script en het plannen van de opnames. Na de oplevering van het script bleek de opdrachtgever nog enthousiaster dan voorheen. Een heerlijk gevoel – we begrepen elkaar en konden aan de slag met de opnames!

Voor de opnames hebben we gebruik gemaakt van zowel het personeel van DMG als professionele acteurs. In slechts twee draaidagen hebben we alle scènes uit ons script op meerdere locaties in het land vastgelegd. Na het succesvol afronden van de opnames begon e edit, een cruciaal onderdeel van deze video vanwege de vele stijlelementen.

Na het voltooien van de montage, inclusief de voice-over, reageerde de opdrachtgever precies zoals we hoopten: zeer tevreden en trots op het eindresultaat. Het was een feest om aan deze productie te werken, en we zijn dan ook bijzonder trots op het eindproduct. De video is wijd verspreid over verschillende netwerken en heeft een mooie bijdrage geleverd aan de groei van Dutch Maintenance Group.”