Essent | Bokhorst Verzekeringen

Essent | Bokhorst Verzekeringen

Omschrijving

Voor Essent hebben we opnieuw een video geproduceerd, deze keer bij de verzekeringsmaatschappij “Bokhorst Verzekeringen”. We bezochten hen en maakten een video waarin te zien is hoe Bokhorst Verzekeringen dankzij een bespaaradvies van Essent hun nieuwe bedrijfspand verduurzaamt.

Het is een zeer boeiende onderneming, gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor speciale risico’s, met een team van elf mensen.

Productie team:
De Ondernemer (DPG Media):
Thomas Hendricks (Director Branded Content)
Isabelle Keunen (Campagne manager)
Not Just Content:
Jelle Hoogeveen (Camera & Regie)
Justen van Schaik (Camera & Productie)
Bokhorst Verzekeringen:
Marnix Bokhorst

Werkwijze

We zijn dit project gestart met een online meeting met de campagnemanager en de Director Branded Content van “De Ondernemer”. Tijdens deze vergadering hebben we de wensen en doelstellingen van onze klant, Essent, besproken. Essent wenste een video die de aanpak en ervaring van een ondernemer uit Ilpendam met betrekking tot verduurzaming, met ondersteuning van Essent, zou belichten.

Na deze meeting zijn we begonnen met de pre-productie. Samen met “De Ondernemer” hebben we het script voltooid en een duidelijke callsheet met planning opgesteld om de draaidag soepel te laten verlopen. Klaar voor de draaidag!

We kwamen vroeg aan in Ilpendam voor de draaidag. De eerste opnames vonden plaats op de nieuwe locatie van Bokhorst Verzekeringen. Justen begon meteen met het maken van de drone beelden en het opbouwen van de interview setting, terwijl Jelle aan de slag ging met de fotografie. Zodra alles gereed was, zijn we begonnen met opnemen. Jelle en Thomas hebben samen het interview geregisseerd en ervoor gezorgd dat alle vragen werden gesteld. Na het interview hebben we B-roll opnames en omgevingsbeelden gemaakt.

Daarna moesten we nog een paar shots maken op de oude locatie van Bokhorst Verzekeringen, slechts 200 meter verderop. Nadat we alles hadden vastgelegd, hebben we de apparatuur afgebouwd en zijn we naar kantoor gegaan voor de montage.

Resulaat

De video is onlangs gepubliceerd op het platform van de ondernemer en wordt ondersteund door een artikel, wat de video nog krachtiger maakt. Het eindresultaat is een mooie en duidelijke video die inzicht biedt in de mogelijkheden van Essent op het gebied van verduurzaming. Wil je meer weten over dit onderwerp? Klik hier voor het artikel op de pagina van De Ondernemer.