Grenade | Kerstcampagne

Grenade | Kerstcampagne

Omschrijving

Grenade | Kerstcampagne 2023

 

In 2023 kwamen wij in contact met Grenade Nederland. Een snel groeiend & onwijs tof merk wat in Nederland vooral bekend is van hun proteïne bars. Bij Grenade houden ze net als wij wel van een stukje guerrillamarketing, een dikke match dus!

Op basis hiervan kwamen we snel tot een spectaculair idee voor de kerstvideo van 2023 in samenwerking met de marketingafdeling van Grenade Nederland. Het concept was als volgt: het sampleteam van Grenade zat bijna zonder proteïnerepen, wat een regelrechte ramp was! Gelukkig was de Grenade Kerstman in de buurt, gespeeld door Koen Heijnen, een free runner van naam en faam die al geruime tijd stevig in de top 10 van de wereldranglijst staat. Hij baant zich een weg door de obstakels in de stad en bereikt het sampleteam, waar hij hen voorziet van nieuwe proteïnerepen en helpt bij het uitdelen ervan.

Na de opnames en montage hebben we de video in verschillende formaten aan de klant geleverd. In de weken voor kerst heeft Grenade Nederland de video ingezet via paid social. Grenade heeft ambitieuze plannen voor de toekomst in Nederland, dus je zult ongetwijfeld nog veel van hen horen!