Grenade | Kerstcampagne

Grenade | Kerstcampagne

Omschrijving

Grenade | Kerstcampagne 2023

 

In 2023 kwamen wij in contact met Grenade Nederland. Een snel groeiend & onwijs tof merk wat in Nederland vooral bekend is van hun proteïne bars. Bij Grenade houden ze net als wij wel van een stukje guerrillamarketing, een dikke match dus!

Productie team:
Not Just Content:
Jelle Hoogeveen (Camera & Regie)
Justen van Schaik (Camera & Productie)

Werkwijze

Op basis hiervan kwamen we snel tot een spectaculair idee voor de kerstvideo van 2023 in samenwerking met de marketingafdeling van Grenade Nederland. Het concept was als volgt: het sampleteam van Grenade zat bijna zonder proteïnerepen, wat een regelrechte ramp was! Gelukkig was de Grenade Kerstman in de buurt, gespeeld door Koen Heijnen, een free runner van naam en faam die al geruime tijd stevig in de top 10 van de wereldranglijst staat. Hij baant zich een weg door de obstakels in de stad en bereikt het sample-team, waar hij hen voorziet van nieuwe proteïnerepen en helpt bij het uitdelen ervan.

Resultaat

Na de afronding van de opnames en montage hebben we de video in verschillende formaten aan de klant geleverd, waardoor deze flexibel kon worden ingezet op verschillende platformen en kanalen. Grenade, een bedrijf met ambitieuze plannen voor de toekomst in Nederland, heeft de video niet alleen ontvangen met enthousiasme, maar ook met een duidelijk begrip van de waarde ervan voor hun groeiende doelstellingen. Als een dynamische en vooruitstrevende onderneming begrijpt Grenade het belang van doelgerichte marketing en effectieve communicatie, en ze zagen de potentie van deze video als een krachtig middel om hun boodschap over te brengen.

Een van de strategieën was het inzetten van de video als betaalde advertentie via de social-media kanalen van Grenade. Door gericht te adverteren op platforms zoals Facebook, Instagram of LinkedIn, kon Grenade hun doelgroep effectief bereiken en betrekken. Deze benadering stelde Grenade in staat om niet alleen de zichtbaarheid van hun merk te vergroten, maar ook om potentiële klanten te interesseren en te converteren.

We zijn ervan overtuigd dat deze strategische inzet van de video zal bijdragen aan het realiseren van hun ambitieuze plannen en dat het slechts het begin is van vele succesvolle campagnes en initiatieven.