Vodafone Business | Tony Chocolony

Vodafone Business | Tony Chocolony

Omschrijving

Vodafone Business | Tony Chocolony

Casus:
Voor de nieuwsbrief van Vodafone Business, geproduceerd door DPG Media, kregen we het verzoek om video’s te maken bij bedrijven die gebruikmaken van Vodafone en zich onderscheiden van hun concurrenten. Voor de derde video in deze reeks bezochten we Tony’s Chocolonely.

Voor deze serie hebben we in samenwerking met DPG Media een op maat gemaakt videoformat ontwikkeld. Met behulp van dit format en beeldmateriaal van de locatie bereiden we ons voor op de opnames.

Bij Tony’s spraken we met Feike van der Werf, IT Manager. Voor dit format zijn er een aantal vragen voorbereid, maar de nadruk lag vooral op het de spreker zoveel mogelijk ruimte geven om te vertellen. Dit betekende voor ons: blijven filmen zonder onderbrekingen en zien wat er spontaan ontstaat.

Door continu te blijven filmen tijdens interviews ontstaan er altijd boeiende momenten. Tijdens het bewerken van de video is het een uitdaging om deze kort en krachtig te houden. In samenwerking met DPG Media lukt het altijd om de kernboodschap over te brengen en tegelijkertijd de opvallende, leuke of grappige momenten te behouden.

Het resultaat is een inspirerende video waarin de missie van Tony’s Chocolonely en hun samenwerking met Vodafone centraal staan. De video is gedeeld met alle zakelijke klanten van Vodafone via de nieuwsbrief van Vodafone Business.