Vodafone Business | Logistieke 5G-robot

Vodafone Business | Logistieke 5G-robot

Omschrijving

Vodafone Business | Logistieke 5G-robot

Voor de nieuwsbrief van Vodafone Business, geproduceerd door DPG Media, kregen we het verzoek om video’s te maken bij bedrijven die gebruikmaken van Vodafone en zich onderscheiden van hun concurrenten. We brachten een bezoek aan de 5G Hub in Eindhoven, waar we kennismaakten met Lotte, de logistieke robot op vier wielen – ‘powered by 5G’ Super tof om te zien hoe de toekomst er uit kan gaan zien. We spraken met Lucien Linders van Dutch Automated Mobility en Jan Spruijt van Vodafone NL Business.

Productie team:
De Ondernemer (DPG Media):
Thomas Hendricks (Director Branded Content)
Not Just Content:
Jelle Hoogeveen (Camera & Regie)
Justen van Schaik (Camera & Productie)

Werkwijze

Voor deze serie hebben we in samenwerking met DPG Media een op maat gemaakt videoformat ontwikkeld. Met behulp van dit format en beeldmateriaal van de locatie bereiden we ons voor op de opnames.

Voor dit format zijn er een aantal vragen voorbereid, maar de nadruk lag vooral op het de sprekers zoveel mogelijk ruimte geven om te vertellen.

Dit betekende voor ons: blijven filmen zonder onderbrekingen en zien wat er spontaan ontstaat.

Door continu te blijven filmen tijdens interviews ontstaan er altijd boeiende momenten. Tijdens het bewerken van de video is het een uitdaging om deze kort en krachtig te houden. In samenwerking met DPG Media lukt het altijd om de kernboodschap over te brengen en tegelijkertijd de opvallende, leuke of grappige momenten te behouden.

Resultaat

Het resultaat is een inspirerende reeks video’s waarin de verschillende missie’s van de verschillende bedrijven en hun samenwerking met Vodafone centraal staan. De video’s zijn gedeeld met alle zakelijke klanten van Vodafone via de nieuwsbrieven van Vodafone Business.