WECAL Project video Bergeijk

Project video

Omschrijving

WECAL Project video Bergeijk

Onze gewaardeerde klant, WECAL, benaderde ons voor een videoproject. In deze video wilden ze een specifiek project belichten en hun opdrachtgever het woord laten voeren over hun nauwe samenwerking. In de video stonden twee belangrijke aspecten centraal: de sterke relatie tussen WECAL en hun opdrachtgever Kempen Cladding en Kempen Composiet, en het visueel weergeven van de door WECAL geleverde dakopbouw.

Productie team:
Not Just Content:
Jelle Hoogeveen (Camera & Regie)
Justen van Schaik (Camera & Productie)
Animatie:
Hidde Olland

Werkwijze

Na contact te hebben gehad met de opdrachtgevers van WECAL, Kempen Cladding en Kempen Composiet, hebben we de draaidag gepland en de inhoud van de video voorbereid. Eenmaal ter plaatse hebben we opnames gemaakt vanuit verschillende perspectieven, zowel vanaf de grond als vanuit de lucht. Daarnaast hebben we een interview afgenomen met de directeur/eigenaar van Kempen Cladding.

Om ervoor te zorgen dat de opbouw van het isolatiemateriaal goed zichtbaar was, hebben we animaties toegevoegd die de onzichtbare lagen inzichtelijk maakten. Zowel WECAL als Kempen Cladding en Kempen Composiet zijn zeer tevreden over de video, die ze hebben verspreid via LinkedIn en de nieuwsbrief van WECAL.

Resultaat

Het resultaat is een hoogwaardige video waarmee WECAL effectief kan demonstreren welke producten en technisch advies zij bieden.

Deze video is gedeeld op de LinkedIn-pagina van WECAL en vervolgens doorgestuurd naar de klant, waarbij deze laatste zeer positief reageerde op het resultaat. De klant van WECAL toonde grote tevredenheid en appreciatie voor de video, omdat deze niet alleen de producten en technische expertise van WECAL op een heldere manier belichtte, maar ook de professionele aanpak van het bedrijf benadrukte. De video diende als een krachtig communicatiemiddel, waarmee WECAL niet alleen haar diensten kon presenteren, maar ook het vertrouwen en de tevredenheid van haar klanten kon versterken.